Despre noi

În august 2017, s-a născut minunata noastră fetiță, Gerda. Povestea noastră începe aici, căci împreună cu ea, sau prin ea, de fapt, s-a lansat MemoArt.

Mănuțele și piciorușele acelea adorabile…! Ne-am dorit foarte mult să le imortalizăm și am vrut totodată să dăruim și rudelor apropiate câte un cadou personalizat, în care era inclusă puțin și Gerda. Așa ne-a venit ideea să creăm mulaje de ipsos și să le dăruim de Crăciun. Bucuria bunicilor și a străbunicilor a fost foarte mare, bineînțeles, totuși ne-a surprins plăcut și pe noi, ce emoții intense pot fi declanșate de o figurină atât de mică din ipsos. Astfel s-a născut și MemoArt…

Dorim din suflet, ca aceste suveniruri micuțe să-i facă și pe alții mulțumiți, precum ne-au făcut și pe noi.

Îți dăm valoare

Scopul nostru este să te sprijinim în imortalizarea dragostei, a relațiilor strânse de familie și a copilăriei copiilor tăi.

Amprenta și mulajul de ipsos sunt o amintire veșnică, care te poate duce înapoi în cele mai minunate momente ale vieții, oricând dorești. Fiindcă nimic nu e mai important decât familia, așa credem noi.

Ia-l acasă

Ți-am pregătit un pachet complet, pe care să îl poți lua acasă și cu ajutorul căruia să poți crea mulajul sau amprenta foarte ușor în intimitatea căminului vostru. Te ajutăm cu instrucțiuni clare și cu tutorial video simplu, să-ți poți crea amintirea adorabilă, extrem de realistă până cel mai mic detaliu.

Îți dăm calitate

Îți oferim materii prime de înaltă calitate și kid-friendly pentru un rezultat foarte detaliat.

Suntem atenți la ceea ce spui

Ne interesează părerea ta și experiențele tale în legătură cu produsele MemoArt. Scrie-ne despre experiențe sau trimite-ne o poză despre amprenta/mulajul final, iar noi te răsplătim cu un cupon Cadou de 10% discount. Așteptăm cu nerăbdare să auzim vești de la tine!